Nyhetsbrev 1/2014

VTS publicerade sin första hemsida 2011. Utvecklingen inom IT går fort och nu finns modernare publiceringsverktyg, som är betydligt enklare för icke-specialister att använda. Dessutom kan innehållet lättare anpassas till nya medier som surfplattor och mobiler.
Vår nya webbmaster, Ann-Christine Svensson, har under det senaste halvåret arbetat med att göra om vår hemsida till det utförande som visas idag. Informationen, som fanns på gamla hemsidan, har förts över till den nya men är delvis omstuvad.

Nyheter som tillkommit är dels ett kalendarium, som innehåller information om våra aktiviteter, och dels en utvecklad blogg där även denna form av nyhetsbrev kommer att publiceras.

I kalendariet är de dagar vi har en programaktivitet markerade med rött.
Om man för markören över en sådan dag, visas en kort text om aktiviteten.
Om man klickar på en sådan dag, visas hela programinformationen om aktiviteten.
Ett e-postmeddelande med en påminnelse kommer automatiskt att skickas ut några dagar före en aktuell programaktivitet.

VTS-aktuellt kommer att försvinna och i stället kommer vi att skriva ett inlägg, Nyhetsbrev, på bloggen när vi vill göra er uppmärksamma på något med trädgårdsanknytning, inom eller utanför föreningen. Medlemmar, som meddelat en e-postadress, kommer att få ett e-postmeddelande när ett inlägg publicerats på bloggen.

Avsändaren är t.v. WordPress och meddelandet innehåller bl a en länk som
pekar direkt på inlägget på hemsidan. Innehållet kan se ut så här:  ”Ett
nytt inlägg Nyhetsbrev 1/2014 – https://vasterastradgard.se/2014/09/30/nyhetsbrev-12014/är publicerat den 30 september, 2014 at 14:40.”

Vår verksamhet, som är till för er medlemmar, är under ständig utveckling. Vi välkomnar därför kommentarer i bloggen med synpunkter på program och hemsida som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet åt rätt håll. Det går förstås också bra att skriva ett e-brev till info@vasterastradgard.se eller att kontakta någon i styrelsen.

Vi hälsar er varmt välkomna att delta i våra aktiviteter!

Stefan och Ulla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *