Gunnel Carlson på trädgårdsturné inför Tusen Trädgårdar

tusen_tradgardar_2012_gunnel_high (1)Kom och lyssna på ett inspirerande föredrag och börja drömma om våren redan nu! Gunnel Carlsons Trädgård till tusen! är en föreläsning om odlarglädje och en introduktion till Tusen Trädgårdar 2016.

 

 

 

Närmaste orter för oss i VTS är Enköping den 10/2 eller Örebro 9/2.

Anmäl dig direkt till Studiefrämjandet. OBS! Biljetterna går enbart att förköpa på www.studieframjandet.se/gunnel (Ingen biljettförsäljning vid dörren).

Tusen Trädgårdar är ett återkommande samarrangemang mellan Riksförbundet Svensk Trädgård, Studiefrämjandet och Gunnel Carlsons Trädgårdsriket och genomförs vartannat år. Villaägare, trädgårdsamatörer, trädgårdsföreningar, koloniföreningar, stadsparker, kyrkogårdar och andra trädgårdsentusiaster öppnar sina trädgårdar, balkonger och odlingar gratis under en dag för att ge möjlighet till sköna trädgårdsupplevelser i vårt avlånga land.

Tusen Trädgårdar hålls den 3 juli 2016.

Under februari månad åker Gunnel Carlson på trädgårdsturné med föreläsningar runt om i landet. Gunnel Carlsons Trädgård till tusen! är en föreläsning för besökare och trädgårdsägare om odlarglädje och startskottet för Tusen Trädgårdar 2016.

 

Medlemmar i Riksförbundet Svensk Trädgård har reducerat pris på biljetten och betalar endast 80 kr (ord. pris 120 kr). Det finns ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller!

Kontakt i VTS: Ann-Christine Svensson 0707- 46 88 86

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *