Ordförande har ordet

Kallelse till årsmöte 2016 samt Program vår-sommar 2016.

Trädgårdsvänner!

Vi står inför etVTS logga utan textt nytt verksamhetsår och liksom tidigare år kommer under de närmaste dagarna alla medlemmar att få ett brev med inbetalningskort för medlemskap 2016, lokala rabatt­kuponger för 2016 samt programöversikt vår-sommar 2016. Medlemmar, som tillkommit under det gångna året, får med brevet också en personlig inbjudan till årsmötet.

Årsmöteshandlingar med kallelse finns här>>

Du hittar det fullständiga programmet för vår-sommar 2016 här>>

De medlemmar som saknar e-postadress, eller ännu inte anmält sådan, får även dessa dokument med det ovan nämnda brevet.

Vår – sommarprogrammet 2016.

Programmet börjar med årsmötet onsdagen den 17 februari kl. 18.30 i Ansgarskyrkan. Det börjar med sedvanliga årsmötesförhandlingar och därefter fika, lotteriförsäljning och föredrag. Tom Ericsson, f.d. docent i ekologi och miljövård vid SLU i Uppsala, berättar om ”Växternas kroppsspråk”. Mötet avslutas med dragning i lotteriet, våra sponsorer har varit generösa även i år, så det blir många fina vinster.

Notera vidare att till fem av vårens aktiviteter, tre kurser och två bussresor, krävs föranmälan, i övrigt ingen anmälan. En nyhet är att anmälan sker, till alla fem aktiviteterna, via formulär på respektive kurs/resa. Alla programaktiviteter hittar du här>>

Med hopp om ett välbesökt trädgårdsår!
Stefan Boegård och Ulla Jerregård

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *