Aktuellt och julhälsning 2016

dsc_0036VTS verksamhetsår närmar sig sitt slut och den avslutande aktiviteten med kransbindning blev en härlig påminnelse om att det närmar sig jul och nyår. Olika dekorationer och ljus, både ute och inne, piggar upp nu när årets kortaste och mörkaste dag närmar sig, i år den 21 december.

 

 

Återigen har20161216_102351 vi haft en höst och början på julmånaden med varmt väder. Sedan snön och ovädret slog till i början av november och försvann lika fort, har vi haft en relativt grön miljö i våra trädgårdar. Kratta löv och få ner de sista tulpanlökarna gick bra tills för bara någon vecka sedan.

Inomhus i stugvärmen börjar amaryllislökar och hyacinter röra på sig och vittna om en kommande blomprakt.

 

Under trädgårdsåret 2016 har vi haft ett 25-tal olika aktiviteter. VTS försöker ha ett så varierat program som möjligt för att förhoppningsvis alla ska finna några aktiviteter som passar. Deltagarantalet är som alltid störst vid trädgårdsbesöken, i år var det besöket i trädgårdarna på Skiljebo som lokade flest. Fulltecknade kurser och bussresor visar även det på stort intresse av allt som har med trädgård att göra. Programgruppen är i slutfasen på planeringen för vår-sommar 2017 och det ser mycket lovande ut.

Julhälsning-hemsidaSlutligen, det återstår att se om den lilla snö som finns kvar får fortsätta  att lysa upp i mörkret, eller om vi får nöja oss med alla tända ljus både ute och inne!

Hälsningar – Styrelsen/Ulla och Ann-Christine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *