Ordförande har ordet!

Kallelse till årsmöte 2017 samt Program vår-sommar 2017.

Trädgårdsvänner!

Vi står inför etVTS logga utan textt nytt verksamhetsår och liksom tidigare år kommer under de närmaste dagarna alla medlemmar att få ett brev med inbetalningskort för medlemskap 2017, lokala rabatt­kuponger för 2017 samt programöversikt vår-sommar 2017. Medlemmar, som tillkommit under det gångna året, får med brevet också en personlig inbjudan till årsmötet.

Årsmöteshandlingar med kallelse finns här>>

Du hittar det fullständiga programmet för vår-sommar 2017 här>>

De medlemmar som saknar e-postadress, eller ännu inte anmält sådan, får även dessa dokument med det ovan nämnda brevet.

Vår – sommarprogrammet 2017.

Programmet börjar med årsmötet onsdagen den 22 februari kl. 18.30 i Ansgarskyrkan. Det börjar med sedvanliga årsmötesförhandlingar och därefter fika, lotteriförsäljning och föredrag.  Clas Tollin, Lektor i agrarhistoria vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) Ultuna, talar om ”Humlet – det gröna guldet”. Mötet avslutas med vinstutdelning i lotteriet. Våra sponsorer har varit generösa även i år, så det blir många fina vinster.

Notera vidare att till sju av vårens aktiviteter, tre kurser, två bussresor och två trädgårdsaktiviteter, krävs föranmälan, i övrigt ingen anmälan. Anmälan sker via formulär på respektive aktivitet. Alla programaktiviteter hittar du här>>

Med hopp om ett välbesökt trädgårdsår!
Ulla Jerregård och Ann-Christine Svensson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *