Västerås Kulturnatt 16 september 2017

VTS deltog på Kulturnatten i ett samarbete med Studiefrämjandet. Vi var fyra ideella organisationer som samlades under ett tält/baldakin utanför Stadsbiblioteket där mycket folk var i rörelse under kvällen.

Vår målsättning var att marknadsföra föreningen. Vi tog en del äppelkorgar med oss från utställningen på Vallby och anordnade en liten gissningstävling om antalet fröer i en glasburk, vinster var tre äppelaffischer. Bilderna nedan blev tagna precis när vi ställt upp sakerna vid 18 tiden, sen hann vi inte då det var mycket folk att prata med.

Den fina blombuketten som prydde bordet hade styrelsemedlemmen Irene Tjerngren gjort av blommor från sin trädgård.

Vi som representerade föreningen var Berit Karlsson, Irene Tjerngren och Ann-Christine Svensson. Foto: Ann-Christine Svensson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *