Ordförande har ordet

Kallelse till årsmöte 2018 samt Program vår-sommar 2018.

Trädgårdsvänner!

Nu startar ett nytt verksamhetsår och under de närmaste dagarna kommer alla medlemmar att få ett brev med inbetalningskort för medlemskap 2018, lokala rabatt­kuponger för 2018 samt programöversikt vår-sommar 2018. Medlemmar, som tillkommit under det gångna året, får med brevet också en personlig inbjudan till årsmötet.

 

Årsmöteshandlingar med kallelse finns här>>

Du hittar det fullständiga programmet för vår-sommar 2018 här>>

Vår – sommarprogrammet 2018.

Programmet börjar med årsmötet onsdagen den 21 februari kl. 18.30 i Ansgarskyrkan. Det börjar med sedvanliga årsmötesförhandlingar och därefter fika, lotteriförsäljning och föredrag.  Stefan Mattsson, fd stadsträdgårdsmästare i Enköping berättar om ”Trädgårdsmästarens trädgård” tankar runt sin trädgård på 2500 kvm där många träd sällskapar med diverse perenner. Mötet avslutas med vinstutdelning i lotteriet. Våra sponsorer har varit generösa även i år, så det blir många fina vinster.

Vi introducerar en ny aktivitet, ett vårmöte i april månad med ett litet annorlunda upplägg. Förutom föredrag kommer försäljning av från plantskolan utvalda växter att ske. Vi hoppas på stor uppslutning och att vårmötet kan bli ett årligt event.

Notera vidare att till nio av aktiviteterna, tre kurser, två bussresor och fyra trädgårdsaktiviteter, krävs föranmälan, i övrigt ingen anmälan. Anmälan sker via formulär på respektive aktivitet. Alla programaktiviteter hittar du här>>

Ser fram emot ett härligt trädgårdsår tillsammans i VTS!
Ann-Christine Svensson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *