Bussresan Närke, Östergötland och Sörmland 8 augusti 2021

Bussresan var en aktivitet som kunde genomföras när covidrestriktionerna lättade något mitt i sommaren. 35 medlemmar åkte på en härlig resa med upplevelser utöver det vanliga vågar jag påstå när det gäller de besökta trädgårdarna och den lilla men mycket välfyllda handelsträdgården med inriktning på perenner.

Det var två saker som var annorlunda än de gånger jag tidigare deltagit i årets bussresa (och det är de flesta VTS har gjort). Vädret var ombytligt, i Klockrike blev det skyfall men vi var glada ändå att se en sån fantastisk trädgård. Det andra var att det gick att handla växter på alla ställen vi besökte och som man gjorde det! Tack alla deltagare som med fortsatt gott humör återvände till Rocklunda strax före kl 20.00 på kvällen.

Det blev många bilder tagna, har delat upp dessa på de olika resmålen.

 

Johny och Pia Karlsson i Pålsboda

Botanicus plantskola i Skänninge

Agneta Lundkvist och Ulf Johansson i Klockrike

Håkan Stenström i Sköldinge

Foto och text: Ann-Christine Svensson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *