Höstmötet 21 oktober 2021

Höstmötet kunde i år genomföras på plats i Stadsbiblioteket hörsal. Vi gästades av Gunnel Carlsson, trädgårdsjournalist som dagen före fick ta emot Hans majestät Konungens medalj av åttande graden i helblått band med motiveringen – för betydande insatser för främjande av svensk trädgårdskultur -.

Det blev en härlig kväll med många glada återseenden bland deltagarna och trevnaden spreds ytterligare i salen med hjälp av Gunnels intressanta berättande om mina, dina och allas våra trädgårdar. Vi fick höra om Gunnels förhållande till sin egen och hur hon uppskattade andras och tipsade om olika trädgårdar att besöka.

Efter fikapausen delades VTS stipendium för 2021 ut till Kerstin Lindh för hennes stora engagemang och genuina trädgårdsintresse och främst i allt hon bidragit med under många år i föreningens marknads- och fikagrupp.

Några bilder från kvällen (det är svårt att fotografera i en delvis nedsläckt lokal)

Foto: Lasse Svensson, Berit Karlsson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *