Trädgårdscafé 2 – Komponera växtligheten i trädgården 23 mars 2023

God tillslutning när Jenny Larsdotter Nilsson pratade om vedartade växter. Vid förra caféet så skissade och visade Irene Tjärngren hur man kan designa sin trädgård och vilka steg man bör ta i processen. Nu var det dags att tänka på att med växters hjälp få till tak och väggar, de som utgör stommen i trädgården. De kan ju ta lite tid på sig att växa till. Det blir en inspirationsvisning av vackra och användbara vedartade växter, både klassiker och spännande nytillskott.

Här kommer lite bilder från kvällen, alla får ursäkta men de blev inte särskilt skarpa. Fikapausen, som innehåller så mycket värdefullt prat mellan deltagarna blev endast dokumenterad som en tom termos och soppåse!!!

Foto: Ann-Christine Svensson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *