Höstmöte – Odla året runt 17 oktober 2019

I mitten på oktober, när det börjar mörkna allt tidigare, så höll Farbror Grön, Johannes Wätterbäck en föreläsning kring ämnet Odla året runt.

Vi fick ta del av hans erfarenhet och kunskap kring vinterodling, så rotfrukter på hösten i pallkragar, förgro grönsaker och blommor i februari i växthus för senare utplantering. Hur viktigt det är med jordstruktur och framförallt att tillföra näring av olika slag i riklig mängd. I pausen kunde vi, förutom att fika, testa styrkan hos olika chilisåser. Kvällen avslutades med en givande frågestund.

Foto; Berit Karlsson

1 reaktion på ”Höstmöte – Odla året runt 17 oktober 2019”

  1. Låter som en riktigt fin kväll som jag också hade sett fram emot. Tyvärr svek hälsan (kanske tur för alla andra att vi vände och åkte hem igen, jag är fortfarande inte riktigt kry och önskar ingen annan denna flunsa). Kanske kan det bli favorit i repris om ett par år 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *