Växtmarknaden med barnaktiviteter 21 maj 2023

En härlig, solig och varm söndag arrangerade VTS och Naturskyddsföreningen aktiviteter i samband med den biologiska mångfaldens dag. Den traditionella växtmarknaden hölls samtidigt. Det blev en fin dag med många barn och deras föräldrar som byggde bihotell och gick tipspromenad hos Naturskyddsföreningen. Hos VTS såddes solrosfrön. Resultatet (foto eller växten) kan visas i samband med äppeldagarna den 16 och 17 september. Alla som gör det får en gåva.   VTS-medlemmar sålde grönsaksplantor som de drivit upp, sommarblommor, perenner och sticklingar . En dag där alla trivdes i solskenet och en del passade på att åka med häst och vagn.

Barnaktiviteter

Växtmarknad

 

Foto: Lars Svensson

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *