Nordiska Trädgårdar 21 mars 2024

Sedvanligt gick en buss med drygt 40-tal medlemmar till trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar. I år fler utställare än förra året så vi gick på upptäcktsfärd i två hallar. Det fanns fyra scener uppbyggda där korta föreläsningar i olika ämnen genomfördes. Några foton är från två av dessa. Fotogalleriet inleds med att Gunnel Carlsson, trädgårdsjournalist och Inger Ekrem, förbundsdirektör Riksförbundet Svensk Trädgård överlämnar priset Årets Eldsjäl till Marianne Yxell Hortikulturens Vänner i Göteborg. Övriga foton är i huvudsak från balkongutställningen och fågelholkarna. De senare har barn och ungdomar byggt och besökare kunde rösta i tre kategorier. En trivsam dag avslutades med att diverse inköp i kassar packades in i bussen.

Foto: Ann-Christine Svensson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *