Bussresa i Värmland

Datum/Tid
16/juni/2019
07:15 - 19:45

Kategorier


Program:

  • Första stoppet på resan är hos Connie och Hasse Olsson på Rävåsen i Karlskoga där vi också intar förmiddagskaffe. En kuperade trädgård som är indelad i olika rum med många olika sorters perenner, klätterväxter, buskar och träd. Gamla växter samsas med moderna. Gräsmattan ersätts successivt med rabatter, grus- och stengångar.
  • Vi åker vidare till Ann-Britt Höglunds 5000 kvm stora trädgård utanför Karlstad. Det är en samlar trädgård med ett rikt sortiment av träd, buskar, barrväxter, perenner mm. Här fanns lundar, dammar både färdiga och några stora på gång, stenpartier, våtbäddar för surjordsväxter och olika trädgårdsrum.
  • Lunchen intar vi på lämpligt ställe inför nästa besöksmål.
  • Vi besöker Stadsträdgården i Karlstad och guidas av Jonas Grund, Stolpens trädgård. Där finns ca 800 olika sorters träd, buskar och blommor. I parken finns också ett fyrtiotal olika exemplar av magnolior. Läs mer på
    https://karlstad.se/Uppleva-och-gora/Parker-och-lek/Parker-och-gronomraden/Stadstradgarden/
  • Sista stoppet på resan är på Stolpens trädgård i Kristinehamn. Se hemsidan http://www.stolpenstradgard.se/ Här kan vi handla med 10% rabatt, dricka eftermiddagskaffe och så småningom starta resan hem.
  • Sedvanligt lotteri i bussen.

Pris: 550 kr för medlem, 700 kr för icke medlem i mån av plats. Då ingår buss, lunch och guidning samt för- och eftermiddagsfika. OBS! Resan genomförs endast om minst 40 resenärer deltar! Vi har plats för 50 personer.

Avresa från ABB Arena Nord (Rocklunda) framför ishockeyhallen, kl. 07.15.

Gratis parkering finns vid ABB Arena Nord (Rocklunda). Beräknad hemkomst ca kl. 19.45.

Välkommen med din anmälan senast den 26 maj, se nedan 

Fyll i det formulär som visas och ange i meddelanderutan om du vill ha någon form av specialkost och om du bokar flera platser anger du namn på medpassagerare. Alla som anmäler sig får en bekräftelse och därefter skall inbetalning ske.

Inbetalning 550 kr alternativt 700 kr ska vara insatt på VTS pg 39 29 40-3 senast den 7 juni.

Ansvariga: Ann-Christine Svensson 070 746 88 86 och Berit Karlsson 070 663 15 60.

Bokning

Bokningen är stängd för denna aktivitet

0 webcal